Sunday, July 31, 2011

Ce se poate construi cu jucariile lego

Nathan Sawaya a creat o replică în mărime naturală de Han Solo îngheţate în Carbonite. El a făcut, de asemenea, un creion 8-picior-înalt, o statuie a Libertăţii care deţin un lightsaber , un Golden Gate pod şi un Tyrannosaurus Rex. Şi el e facut-o tot cu caramizi LEGO ®.

Ce este nevoie pentru a transforma o gramada de 10.000 de cărămizi în Han Solo? În cazul în care nu provin de la cărămizi, şi ceea ce le face să se lipesc între ele? Şi cum a făcut un sistem de formă liberă clădire evolua pentru a include cărămizi programabile, replici ale Death Star şi Batmobilul , şi instrucţiunile tipărite?

În acest articol, veţi învăţa o mulţime de bază de cărămidă, precum şi modul în care Constructori de masterat şi adepţii face creatiile enorme din cărămizi mici.

Cele mai multe piese de Lego au două componente de bază - ştifturi pe partea de sus şi tuburi pe interior. Ştifturi O caramida sunt uşor mai mari decât spaţiul dintre ţevi şi pereţi. Când apăsaţi cărămizi împreună, ştifturi împinge zidurile afară şi tuburile inch Materialul este elastic şi vrea să organizeze forma sa iniţială, astfel încât pereţii şi tuburile apăsaţi înapoi împotriva pastilelor. Frecare joacă de asemenea un rol important, prevenirea două cărămizi de la alunecarea în afară. Acest sistem de registre şi-tub de cuplare utilizează un amestec se potrivesc - o firmă, pe bază de frecare facă legătura între două părţi, fără utilizarea unui fixare suplimentar