Wednesday, October 31, 2012

Buburuza Daisy Artista

Ai un pusti sau o pustoaica careia ii place sa deseneze ? Atunci buburuza Daisy Artista este cadoul perfect pe care i-l poti face cu ocazia sarbatorilor . Jucaria are senzori speciali pentru a creea desene complexe  . Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi desenul dorit si restul il face mica buburuza . Wow va fi singura expresie pe care cei mici o vor putea exprima in timp ce complexele desene sunt efectuate la viteza maxima . Educatia copilului tau conteaza cel mai mult deci alege jucarii care contribuie decisiv la creearea de pasiuni educative .




  • Prin desen ei exploreaza lumea, dar este pentru acestia si o forma de comunicare, de exprimare.
  • Acest prieten artist ii vine alaturi pentru a-l orienta spre un desen elaborat, cu forme armonioase, forme pe care le solicita inainte de la un adult.
  • In acelasi timp i se ofera copilului un suport – o forma care poate fi imbunatatita, decorata, infrumusetata.
  • Formele de insecte - buburuza, paianjen – sunt desprinse din lumea povestilor si atractive prin faptul ca sunt foarte frumos colorate.
  • Castiga atentia copilului prin faptul ca e o jucarie care se poate misca.
  • Provocare, invitatie de a fi creativ, prin multiplele optiuni de desene, contururi, ce pot constitui un punct de plecare pentru alte desene.
  • Companie placuta, prilej de socializare intre copii.
  • Setul contine: Daisy, 5 carioci (culori diferite), 6 stampile ghetute si palarie cu modele.

Povestitorul Mickey Mouse

Indragitul persoanj din desenele animate Clubul lui Mickey Mouse prinde acum viata si vine sa va povesteasca cu glasul lui minunatele aventuri de care a avut parte impreuna cu prietenii sai . Scos parca din cutie Mickey este imbracat exact ca in film si chiar vorbeste ca in desene . Cred ca abia astepti sa afli ce aventuri spectaculoase va povesti Mickey Mouse si veti deveni buni prieteni inca de la inceput . Saluta-l si tu si povestiti impreuna .
  • Simpaticul Mickey iti povesteste 8 povesti si iti va canta 8 cantecele despre prietenii sai. 
  • Porneste relatarea povestilor prin apasarea unuia din cele 8 butoane existente si priveste-l cum vorbeste si canta. 
  • Contine si buton de reglare a volumului. 
  • Mickey isi misca gura si isi misca tot corpul in timpul cantecelelor. 
  • Are incluse 3 baterii AA/LR6. 
  • Vorbeste in limba romana cu vocea originala a lui Mickey Mouse. 
Compara preturi si comanda-l online pe povestitorul mickey mouse

Tuesday, October 30, 2012

Povestitoarea Minnie Mouse

Iata ca dupa ce povestitorul Mickey i-a incantat pe cei mici este si randul lui Minnie Mouse. Impreuna cu Mickey Mouse si prietenii sai din club descopera si tu magia aventurilor din minunata lume Disney . Simpatica Minnie iti povesteste acum 8 povesti pline de intamplari neprevazute si stie chiar sa si cante 8 melodii in care se regasesc toate personajele din club . Are 8 butoane frumos colorate fiecare pentru o poveste despre prietenii lui Minnie . Apasa butonul dorit si ascult-o cum povesteste si canta . Fa-o cadou fetitelor si baieteilor de peste 2 ani fascinati de animatiile clubului Mickey Mouse si fa-i fericiti.



  • Contine si buton de reglare a volumului. 
  • Minnie Mouse isi misca gura si gesticuleaza in timpul povestilor si a cantecelelor. 
  • Necesita 3 baterii LR6 - incluse 
  • Dimensiuni jucarie : 35 cm inaltime. 
  • Vorbeste in limba romana cu vocea originala a lui Minnie Mouse. 
  • Recomandat copiilor peste 18 luni.
Comand-o online la Dinoland

Set Coafor Crimp & Curl

Salonul de suvite si bucle iti da posibilitatea sa iti colorezi parul in diverse nuante pentru ca mai apoi sa il ondulezi . Vei obtine un par impresionant in zeci de culori care nu se amesteca intre ele si in plus un stil cu totul nou .

Fie ca vrei sa ai parul ondulat, drept, colorat sau creponat, setul de frumusete crimp & curl iti permite sa fii mereu diferita.
Alege culoarea in care vrei sa-ti colorezi suvitele si foloseste bagheta speciala pentru a o aplica pe par apoi foloseste aparatul de creponat sau de ondulat pentru a-ti schimba in totalitate stilul parului



Pachetul contine: 2 vopsele, 1 aparat de ondulat, 1 aparat de creponat, 1 aplicator de vopsea, 1 suport pentru ustensilele de infrumusetare.
Este recomandat copiilor peste 3 ani.

Comanda online set coafor crimp& curl  pentru fetite

Papusa Maria Bayer

Papusa Maria este cea mai dorita jucarie din colectia de papusi frumoase pentru fetite ! Este o papusa marca Bayer si are o multime de functii interactive. Brandul s-a intrecut pe sine prin design-ul extrem de prietenos si calitatea exceptionala a materialelor folosite la realizarea pausii. Totul este viu colorat , hainutele sunt parca din basme si parul este de aur .

Papusa Maria este disponibila in mai multe variante: Papusa Maria in Romana si Papusa Maria in Romana si Engleza . Papusa Maria  vine la pachet cu o gramada de accesorii cu ajutorul carora te poti juca cu ea. Ii poti poti schimba coafura, cu codite moderne. Printre accesorii poti alege: oglinda, perie, elastice de par si mult chef de joaca. Va deveni negresit prietena ta de nedespartit.





  • Este recomandata pentru fetite intre 3 si 6 ani
  • Papusa Maria are 90 de propozitii pe care le poate rosti  in limba romana
  • Poate recita 2 versuri si canta 6 cantecele (Podul de piatra, Melc melc codobelc, Un elefant, In padurea cu alune, etc)
  • Este dotata cu 5 senzori, fiecare cu gama lui de functii
  • O poti aranja exact asa cum iti doresti cu ajutorul accesoriilor incluse (oglinda, perie, elastice de par)
  • Papusa interactiva Maria cat si toate accesoriile ce o insotesc au fost testate in conformitate cu Normele Europene pentru siguranta jucariilor
  • Maria are in total 100 de functii

Papusa Maria vorbeste , rade, canta si se comporta ca o fetita adevarata!

Sunday, October 28, 2012

Laptop Disney Cars

Laptop educativ pentru copii sub forma personajului Lightning Mcqueen din desenele animate Cars in limba romana. O jucarie excelenta pentru copii care le ofera distractie si multe activitati educative in acelasi timp . Design-ul este unic sub forma de masinuta de culoare rosie cu 4 roti . Este recomandat pentru copii cu varsta peste 5 ani . Alege Cars pentru o metoda simpla si eficienta de a-ti stimula copilul sa invete lucruri noi .


  • Laptop-ul Cars este un computer vorbitor si interactiv cu ajutorul caruia cei mici pot invata alfabetul , sa numere si sa vorbeasca in limba engleza , dar are totodata si o multime de aplicatii distractive si educative pentru imbunatatirea memoriei si a gandirii logice .
  • Laptopul cuprinde: 30 de activitati pentru a invata literele,
    numerele si cuvintele, jocuri distractive pentru a dezvolta memoria si
    abilitatea de a numara, animatii deosebite si melodii de ascultat si de
    compus, tastatura alfanumerica, multe jocuri distractive, una dintre
    roti devine mouse.
  • Laptopul este in limba Romana.
  • Functioneaza cu 3 baterii AA.

Saturday, October 27, 2012

LEGO Sectia de politie din padure

Un set pentru copii pasionati de politisti, elicoptere si tot ce insemna prinderea unui hot . Ajuta politistii sa prinda raufacatorii cu setul de politie si accesoriile pachetului . Contine si un urs din padure care a poposit la sectie pentru a-i ajuta pe politisti sau poate pentru a-i manca?Politistii au la dispozitie un jeep dar si un elicopter pentru a prinde hotii care fug pe un atv.
Distractie si imbunatatirea imaginatiei si a creativitatii cu un set Lego complet .



- setul contine 5 figurine (2 politisti, 2 hoti si un pilot), un urs, o sectie de politie, un jeep 4x4, un elicopter si ATV-ul banditilor;
- sectia de politie este prevazuta cu turn de control, antena de satelit, celula cu 3 paturi, cutie postala detasabila si seif;
- printre accesorii se numara cateva pietre, un copac, un stup, 2 lingouri de aur, bani, o valiza, o ranga, o lopata, 2 statii walkie-talkie, catuse, un binoclu, o lanterna si un tarnacop;
- interior detaliat;
- muta pietrele pentru a descoperi bunurile ascunse;
- indeparteaza cutia postala si evadeaza;
- fereste-te de urs;
- dimensiuni sectie (L x h x l): 33 x 23 x 13 cm;
- dimensiuni ATV-ul hotilor: lungime 6 cm;
- dimensiuni masina politiei (L x h x l): 13 x 6 x 5 cm;
- dimensiuni elicopter (L x h x l): 16 x 7 x 16 cm.

Setul contine 633 de piese.

Thursday, October 25, 2012

Cerere mare pentru Papusa Baby Amore cand este pe stoc

De ce este papusa Baby Amore cea mai dorita papusa de catre fetite si baieti? Aflati in cele ce urmeaza :

Papusa Baby Amore Pipi Popo este o prietena foarte buna pentru fetite care o indragesc indata ce o vor primi cadou . Dupa ce bea apia si este hranita, papusa bebelus isi face nevoile, iar fetitele vor trebui sa-i schimbe scutecul . Daca cineva a uitat sa o hraneasca bebelusului ii este tare foame si va dori sa manance imediat , deci se pune pe plansEste o papusa foarte simpatica si inteligenta care ii va educa pe copii dumneavoastra intr-un spirit matern si ii va invata sa aiba grija de cei mai mici decat ei dar este si foarte distractiva in acelasi timp.

Caracteristici:
  •  Baby Amore Pipi Popo, papusa bebelus de doar 2 luni de zile
  •  Papusa Baby Amore Pipi Popo are ochi albastrii care se inchid
  •  Dupa ce este este hranit bebelusul face atat treaba mare cat si treaba mica si trebuie sa fie schimbat
  •  Daca nu este hranit va plange pana ce este hranit
  •  Dupa ce mananca, papusa va adormi si chiar va respira in timpul somnului
  •  Accesorii: bavetica, bol, lingurita, biberon, 3 pliculete cu mancare
  •  Papusa Baby Amore Pipi Popo este disponibila atat in varianta baiat cat si fetita

Papusa Baby Amore este hranita cu mancare speciala care se poate cumpara separat

Dimensiuni: 40 cm
Baterii: 3 baterii AA (nu sunt incluse)
Greutate: 2,5 Kg

Singura problema este ca aceasta papusa nu este in stoc aprope tot anul si o puteti gasi doar in preajma Craciunului in magazinele online .

Wednesday, October 24, 2012

Povestitorul winnie the pooh

Povestitorul Winnie este cel mai indragit ursulet de catre copii si bebelusi care adora sa asculte povestile pe care acesta le spune cu multa dragoste in glas . Are in carticica sa 8 povesti minunate pline de mister si aventura pentru nazdravani . Dar ursuletul stie sa si cante 8 cantecele despre prietenii lui care ii vor adormi indata pe cei mici . Daca nu ai auzit ursuletul are multi prieteni :Piglet, Owl, Tigger, Eeyore, Gopher, Roo, Rabbit, Christopher Robin.

Poti sa il rogi sa isi inceapa povestile daca apesi unul dintre cele 8 butoane si ii poti regla volumul daca vrei sa cante si mai tare . Povestitorul Winnie the Pooh necesita 3 baterii LR6. Povestitorul Winnie the Pooh vorbeste in romaneste. Povestitorul Winnie the Pooh este recomandat copiilor cu varsta: +2 ani.

Functia Povesti:

  •     Winnie spune 8 povesti diferite in limba romana.
  •     Butonul Owl: povesteste despre prietenul sau bufnita.
  •     Butonul Piglet: povesteste despre purcelusul Piglet si ziua lui de nastere.
  •     Butonul Christopher Robin: povesteste despre prietenul lor Christofer si despre secretul lui.
  •     Butonul Rabbit: povesteste despre iepuri si efectele care apar atunci cand il viziteaza.
  •     Buton Eeyore: povesteste despre prietenul lor magarus si ce efecte are ploaia asupra lui.
  •     Butonul Tigger: winnie il caracterizeaza pe tigru.
  •     Butonul Gopher: povesteste despre prietenul lor castor, care construieste mereu.
  •     Butonul Roo: povesteste despre soricelul Roo si despre ce ii place lui.


Functia Melodii:

  •     Winnie canta 8 melodii diferite in limba romana.
  •     Butonul Owl: canta o melodie despre bufnita.
  •     Butonul Piglet: canta melodia "Daca vesel se traieste"
  •     Butonul Christopher Robin: Frere Jaques adaptat lui Christopher.
  •     Butonul Rabbit: canta "Iepurasul Iepuras"
  •     Buton Eeyore: canta "Eu te ajut".
  •     Butonul Tigger: canta o melodie despre melc.
  •     Butonul Gopher: canta faimoasa melodie "Un elefant" - melodia este adaptata.
  •     Butonul Roo: canta o melodie despre soricelul Roo.
Poti sa comanzi online Ursuletul Winnie the Pooh si sa-l oferi cadou unui nazdravan care il va indragi de la prima vedere

Tuesday, October 23, 2012

Papusa Cicciobello Giochi Preziosi

Papusa Cicciobello este de fapt un baietel bolnavior pe care cel mic trebuie sa il ingrijeasca . In pachet copilul dumneavoastra va gasi un set de ustensile de doctor cu care poate sa il faca bine pe baietelul bolnavior .

Cicciobello plange si are toate simptomele unui bebelus bolnavior care nu se simte bine . Trebuie sa iei rolul mamicii iubitoare si sa il faci bine .

Daca nu isi revine,trebuie sa ii faci o injectie chiar daca plange.
Poti sa ii dai lapte,miere,vitamine sau sirop pentru tuse,apoi luandu-l in brate cu suzeta in gurita va adormi imediat.
Suzeta beblusului se vede si pe intuneric.
Costumasul cu care vine imbracat este albastru si seamana perfect cu un iepuras dragut .
Pachetul contine: papusa Cicciobello si accesorii pentru ingrijirea lui ( stetoscop,termometru,sticluta cu sirop,sticluta cu laptic,siringa si altele).
Necesita 3 baterii: tip AA 1,5V (nu sunt incluse)
Dimensiunea papusii: 45 cm.
Este recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani.

Comapara preturi Cicciobello pe portalul de cadouri de sarbatori topcadouri