Thursday, November 15, 2012

Catelusul Ochelarist Hector

Chiar daca este doar o jucarie Catelul Ochelarist Hector se comporta ca si un catelus de companie . Poarta ochelari deoarece nu vede foarte bina fara ei impiedicandu-se si lovind obiectele din jur daca nu ii are pe nas . Vine in pachet cu o lesa si o telecoamnda in forma de os cu ajutorul carora poti sa iesi fara nici-o problema cu prietenul tau la o plimbare .Este o jucarie foarte interactiva care pune un mare accent pe descoperirea sa in etape  . Astfel daca la prima vedere inveti cum sa interactionezi cu Hector la modul cel mai simplu vei vedea ca exista o gramada de combinatii pe care le vei descoperi pe parcurs si care il va face mult mai indragit de catre tine . Pentru ca are atat de multe functii catelusul vine insotit de un manual de instructiuni .




  • Hector este un catelus care castiga nu doar prin dragalasenia şs farmecul primei impresii ci, prin felul in care este proiectat, el ramane interesant si dupa, devenind apoi din ce in ce mai interesant, pe masura ce copilul il descopera pe parcurs.
  • Caracteristicile tehnice de proiectare il inzestreaza cu abilitati de interactionare a lui cu „stapanul sau”. si ce alt rezultat final poate fi mai bun ca acesta : un animal de companie, placut prin aspect si prin faptul ca raspunde la comenzi!
  • Prin intermediul senzorilor sai tactili , infrarosii si sonori se asigura principalele functii de miscare si interactionare cu cei din jur
  • Cele doua accesorii principale, lesa si osul pun in valoare calitatile lui tehnice, teleghidandu-l pe Hector si determinandu-l sa arate ce stie!
  • Senzorii diferiti vor actiona la stimuli diferiti, determinand atitudini diferite ale lui Hector: cu ochelari el ”vede”, (infrarosu), astfel ca, poate ocoli obstacolele.
  • Fara ochelari insa, el se apropie de obstacol si se „loveste” de el, (tactili), incepe sa schelalaie(sonor), sau latra.
  • Astfel, sunt o serie intreaga de oportunitati diversificate , prin care Hector interactioneaza cu stapanul sau.
    Puteti alege magazinul de unde sa il cumparati in functie de preferinte . Optiunile recomandate sunt :


No comments:

Post a Comment